IL FORNO VELSEN NOORD

IL FORNO VELSEN NOORD Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Forno Velsen Noord. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:27 Broodje was wat droog en hard, dit gemeld en kregen een nieuw broodje en werd zeer snel bezorgd. Top en lekker gegeten.
15 mei 2022 om 18:05 Beste pizza in stad
28 apr 2022 om 22:53 Snelle bezorging. Goed warm. En heerlijke pizza's
28 apr 2022 om 19:15 Geweldige kalfs spareribs, wij hebben genoten. Bezorging was snel
28 apr 2022 om 9:50 Zo snel was er nog nooit een pizza bezorgd, maar het was ook niet druk hoorden we. De pizza was beter belegd dan ooit daarvoor. Misschien ook omdat het zo rustig was? In elk geval smaakte hij prima!
26 apr 2022 om 11:59 We vinden t eten altijd erg lekker, en goed gevuld. We bestellen altijd de pastas en de soep. Pizza’s zijn ook erg lekker. Zeker een aanrader. Het eten komt altijd heet aan, en de bezorgtijden zijn ook niet heel lang.
25 apr 2022 om 20:02 Doner was helaas koud
22 apr 2022 om 21:14 Prima lekker gegeten!!
18 apr 2022 om 14:49 Bezorging iets laat, maar prima voor een zondag 1ste paasdag. De pizza lekker, raad alleen aan de normale te kiezen als je extra toppings wil. Italian style is daar te zacht voor en scheurt dan. Geweldige tiramisu, erg lekker en de portie was groot
18 apr 2022 om 9:14 Fijne voedselvergiftiging opgelopen van de pasta!
10 mrt 2022 om 18:09 Eten prima ,bezorging heb na bepaalde tijd gebeld,volgens mij waren ze de bestelling vergeten,na contact was het eten er na 10 min
6 mrt 2022 om 20:38 Eten was snel bezorgd voor op een zondag op een druk tijdstip. Het eten was warm en goed.